ENTD taalcursus. Taalcursus in alle moderne talen.

Wilt u testen wat uw huidige taalniveau is? Dat kan met de Bright Language Test!

Wat is de Bright Online Language Test precies?

De Bright Online Language Test is een door Bright ontwikkelde algemene online taaltest waarmee u effectief de bestaande zakelijke taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of uzelf kunt testen. De resultaten van de test worden weergegeven in een score van 0.5-5. Deze score is ook te vertalen naar de normen van het ERK, het European Framework of Reference for Languages. De Bright Online Language Test is het meest gebruikte taalassessment ter wereld. Dit assessment wordt bijvoorbeeld ingezet door organisaties als de NAVO, Manpower, Adecco, Barclays Bank, KPMG, PWC, Arvato en 3M.

Hoe werkt het?
De Bright Online Language Test bestaat uit twee delen van elk 60 tot 80 multiple choice vragen. De test biedt inzicht in de bestaande taalvaardigheid van medewerkers, sollicitanten of van uzelf. Na afloop van de test ontvangt u een helder rapport met hierin de score. De Engelse en Franse taaltest geeft in het rapport ook verbeterpunten aan.

De test in beschikbaar in de volgende talen:
Chinees, Duits, Brits- en Amerikaans Engels, Frans en Canadees Frans, Italiaans, Nederlands, Portugees, Russisch, Spaans, Vlaams en Zweeds.

Mogelijke uitbreidingen
U kunt de Bright Online Language Test uitbreiden met een mondelinge taalassessment waarmee ook de spreekvaardigheid getest wordt. Zo krijgt u een zo compleet mogelijk beeld van de huidige taalbeheersing van de deelnemer. Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn met een taalaudit. Hiermee helpen wij u vaststellen welk taalniveau noodzakelijk is om een specifieke taalgebonden functie effectief uit te kunnen voeren. Met aanvullende taaltraining brengen wij uw medewerkers desgewenst naar het beoogde niveau.

Vraag hier uw Taaltest aan!